Povestea

La fel cum o bucată de hârtie poate fi modelată în modele infinite, la fel și ideile noastre pot avea soluții infinite de aplicare prin accesarea finanțărilor în vederea satisfacerii cerințelor clienților noștri.

Înființată în anul 2013, Origami Consulting Solutions este un furnizor de servicii complete și integrate de consultanță și proiectare, fiind un competitor demn de luat în seamă pe piața de profil.

Pornind de la ideea de a oferi consultanță de calitate, compania a dezvoltat servicii diverse în domeniul accesării fondurilor nerambursabile și consultanței în afaceri.

Întreaga noastră activitate este ghidată după principiul îmbinării profesionalismului serviciilor prestate cu exigențele clienților și nevoile acestora în continuă schimbare.

Origami Consulting Solutions este o companie orientată spre rezultate, una dintre constantele definitorii ale activității noastre fiind satisfacerea clienților.

 

Viziune

Încă de la început, Origami Consulting Solutions și-a propus să devină unul dintre furnizorii de bază în domeniul consultanței de specialitate, în care clienții să aibă încredere datorită calității, adaptabilității și promptitudinii de care dăm dovadă în întâmpinarea nevoilor acestora.

 

Misiune

Dorim să dezvoltăm serviciile de consultanță pe care le putem furniza în vederea satisfacerii integrale a cerințelor clienților din orice domeniu de activitate, la un înalt nivel tehnic și calitativ, asumându-ne eforturile pentru a asigura implementerea unei idei cu succes.

 

Valori

  • Calitate şi profesionalism
  • Încredere
  • Eficiență
  • Timp
  • Informaţie

 

Investiții

Considerăm că nu există un tipar ce poate fi urmat în domeniul consultanței, astfel investim încontinuu în mijloacele IT și în pregătirea profesională a membrilor echipei noastre în vederea asigurării calității serviciilor oferite.

Având un număr de peste 20 de colaboratori, oameni pregătiți să răspundă promt cerințelor clienților, fiind conectați la cele mai recente abordări în diverse domenii.

Un factor important în asigurarea serviciilor de calitate, Origami este acreditată ISO din anul 2016 (Standard ISO 9001).